Du kan få rejserådgivning af mig

Jeg vil gerne dele mine erfaringer med dig, og hjælpe dig med min rejserådgivning. Mit navn er Bo Carstens, og jeg er født i 1952 og uddannet som cand. polit.

Min erhvervsmæssige baggrund er, at jeg i en del år har arbejdet som sekretariats- og økonomichef, bl.a i Teknologirådet og DJØF, ligesom jeg har været vicekommunaldirektør i Albertslund kommune.

I perioder har jeg også arbejdet med mit eget konsulentfirma, Know-ware management. Her har jeg specialiseret mig i fikse løsninger til økonomi- og projektstyring i Officepakken.

Min passion har altid været at se og mærke verden i al dens mangfoldighed. Og prøve at forstå, hvorfor vi er som vi er, dér hvor vi nu engang er.

Når jeg tog ud at rejse har jeg næsten altid planlagt rejsen selv – på mange måder er det den halve oplevelse! Jeg har rejst intensivt i USA (stort set er det kun Florida, Alaska og Hawaii, som jeg ikke har besøgt endnu!), og jeg har rejst i Sydamerika (Peru) og i Nordafrika (Egypten, Tunesien, Marokko). Endvidere i Kaukasus-området (Georgien, Armenien og Nagorno Karabach), samt i Øst- og Centraleuropa (både før og efter murens fald), samt på Balkan. Herudover kender jeg selvfølgelig Vesteuropa godt. Asien (bortset fra Nepal) og Afrika syd for Sahara har jeg endnu til gode!

Rejserådgivning til dig

Jeg giver dig gerne rejserådgivning, så du kan lave din egen rejseplan. Du kan kontakte mig på telefon 26 19 68 25, eller på min e-mailadresse: bo.carstens@gmail.com. Min fysiske adresse er: Vesterbrogade 62,3,th. 1620 København V