Priser og vilkår

Georgian Holidays

Hvis du selv tager kontakt til Georgian Holidays og aftaler din rejse med dem, så skal du ikke betale mig noget. (Jeg er kun glad for at henvise nye kunder til Georgian Holidays, og jeg har ikke noget økonomisk mellemværende med firmaet).

Når du aftaler en tur med Georgian Holidays, indgås der en kontrakt mellem jer. Normalt skal der ikke betales noget på forskud. Betaling sker først, når I er landet i Georgien.

Hvis du er nødt til at afbestille en tur, skal der normalt betales et gebyr, hvis dette sker senere end 14 dage før afrejsetidspunktet. De nærmere bestemmelser vil fremgå af den kontrakt, du underskriver.

Flybilletter

Du skal selv bestille flybilletter til og fra Georgien og betale dem særskilt. Georgian Holidays er kun operatør lokalt i området.

Hvad er din risiko?

Den danske rejsegarantifond spiller efter sagens natur ikke nogen rolle ved disse ture i Georgien, fordi du køber turen af et georgisk selskab.

Til gengæld betales du jo ikke noget forskud til Georgian Holidays, og normalt vil du derfor kun risikere at miste udgiften til fly (medmindre du er forsikret, eller har købt en dyrere flybillet, der kan laves ændringer i).

Selv om der er aftalt betaling for sen aflysning vil Georgian Holidays i øvrigt normalt være til at tale med på dette område, hvis aflysningen kun gælder en mindre del af deltagerne.

Min rådgivning

Hvis du vil drage nytte af min rådgivning, gælder nedenstående priser. Min rådgivning vil normalt omfatte følgende elementer:

  • forslag til rute og datoer for overnatninger mm.
  • forslag til et eller flere hoteller/moteller/andet
  • forslag til gode/interessante restauranter og spisesteder
  • forslag til seværdigheder, der bør besøges undervejs
  • evt. køreplan hvis der ønskes anden transport lokalt end bil
  • evt. bud på koncerter, udstillinger mm. af interesse

Inden jeg udarbejder mit forslag tager jeg en grundig snak med dig, om dine præferencer og særlige ønsker mm.

Mine priser er:

  • Rådgivning inden du tager kontakt til Georgian Holidays, telefonisk eller ved at vi mødes: 500 kr.
  • Informationsmøde for din  gruppe inden I skal til Georgien. Pr. deltager: 300 kr.
  • Forslag til mindre rejseplan til andre rejsemål end Georgien, normalt med bil og af 1-2 ugers varighed: 1.250 kr.
  • Forslag til rejseplan til længere ture, evt. også med anden transport end bil og evt. med særlige ønsker, og større detaljering: Pris efter aftale

Alle priser er incl. moms.

Jeg påtager mig intet ansvar for flybilletter, forsikringer og andre bestillinger til turen. Alt det praktiske og økonomiske må du håndtere selv!

Mine forslag til hotelreservation vil ofte være, at du benytter booking.com. Her betaler du heller ikke noget forskud, men normalt skal du betale et afbestillingsgebyr hvis du aflyser senere end 24 timer før din beregnede ankomst.