Lav din egen rejseplan

Hele verden ligger for dine fødder!

Fordi jeg synes at det er sjovt at planlægge rejser, vil jeg gerne hjælpe dig på vej, også til andre steder end Kaukasus. Især hvis du skal til USA, Balkan, eller Øst- og Centraleuropa. Kontakt mig, og lad os snakke om, hvor du gerne vil rejse hen, hvor mange I er, og hvad du gerne vil opleve og se. Og lav så din helt egen rejseplan.

Hvis du selv laver din rejseplan, kan du spare mange penge, sammenlignet med rejsebureauernes tilbud. Og du bestemmer selv, hvad du vil se og opleve.

(Når jeg snakker om rejser, er det rejser der har til formål at forstå et lands og en befolknings kultur, historie og livsform. Vil du blot ud og dase, findes der rejsebureauer nok, der tager sig af det!)

Få hjælp til din rejseplan

Jeg laver et oplæg til dig med et bud på en rejserute og på hvad du kan se, høre og opleve undervejs. Du får også bud på hvor du kan bo, hvilke restauranter du ikke bør gå glip af, og hvordan du kommer rundt – i bil, tog eller bus/fly. Herefter er resten op til dig selv. Du må selv bestille billetter, foretage booking på hoteller osv. Men nu har du en grundig og inspirerende rejseplan at arbejde videre med!

Afhængig af rejsens længde, og hvor meget du vil have et bud på, tager jeg fra 1.250 kr. (incl. moms) og opefter for at lave et oplæg til dig. Se mine priser og vilkår her. Du kan desuden læse mere om min baggrund her.

Cuba er også en mulighed!

Tag til Cuba med journalist og forfatter Brian Rasmussen og oplev landet på en anden måde end blot at være turist.

Bogforlaget Frydenlunds Cuba-rejser giver dig et sjældent indblik i det fascinerende land, som Brian Rasmussen kender ud og ind.

Tjek Bogforlaget Frydenlunds Cuba-rejser ud her !