Oplev hele Georgien for det halve med Georgian Holidays

Hvis du selv gør en indsats og planlægger din rejse til Kaukasus, og hvis du slår dig sammen med andre i en gruppe på 6-10 personer, så kan du spare mange penge. Og samtidig bliver du godt forberedt til en større oplevelse. Du behøver blot henvende dig til min kontakt  i Georgien.

Min kontakt hedder Manana Tsiramua, og hun er indehaver af Georgian Holidays. Hun har en Master degree i kunsthistorie og en Master i Public Affairs. Hun er en meget kompetent og erfaren guide og tur-operatør, som virkelig forstår at formidle – både kunsten, historien, politikken og dagliglivet i Georgien.

Du kan studere Georgian Holidays‘ hjemmeside nærmere her.

Og du kan kontakte Manana på hendes e-mail: manana@georgianholidays.com

Hun vil med glæde lave en skræddersyet tur sammen med dig, ligesom hun vil guide jer rundt, når I kommer til Georgien. Hun tilbyder også færdigpakkede ture. Turene kan være af både 8 og 15 dages varighed, eller hvad I nu aftaler. Du kan læse mere om Georgian Holidays’ færdigpakkede ture på hjemmesiden.

Georgien til halv pris

Typisk koster 8 dage med engelsksproget guide, al transport, alle entreer, overnatning i delt dobbeltværelse, 6 morgen- og  aftensmåltider samt et par picnic-frokoster 5-7.000 kr. pr. deltager, afhængig af det konkrete program, og af hvor stor jeres gruppe er. Priserne her forudsætter at I er en gruppe på ca. 8-10 personer.

Hertil skal du lægge ca. 1.500 kr til flyvebillet frem og tilbage (hvis du bestiller i god tid). Og så skal du ikke lægge meget mere til – for Georgien er et meget billigt land at rejse i. Læs mere om Georgian Holidays‘ vilkår her.

Dette skal sammenlignes med, at de fleste rejsebureauer tager ca. 15.000 kr. for en uges ophold i Georgien og Kaukasus.

Hvis du vil have hjælp med at komme i gang

Du kan bede mig hjælpe dig lidt på vej, så du og din gruppe er godt forberedt inden I kontakter Georgian Holidays. Jeg har rejst 4 gange i Georgien (og 3 gange i Armenien) og vil gerne hjælpe med jeres første overvejelser. Jeg kender landet og området godt, og jeg har ikke selv økonomiske interesser i jeres rejse.

Vi kan snakke sammen over telefon, eller vi kan mødes hos mig (jeg bor i København). Jeg tager 500 kr (incl moms) for en indledende rådgivningspakke. Der er også mulighed for, at jeg kan mødes med hele den gruppe, som overvejer at tage af sted, og vise billeder og bidrage med yderligere information. I så fald koster det 300 kr. pr. deltager (incl. moms). Der følger lidt god georgisk vin med! Se i øvrigt mine priser og vilkår her, og læs om min baggrund og erfaringer her.